Autonrenkaat Turku

RengasCenter Turku tarjoaa laajan rengas- ja vannevalikoiman

RengasCenter Turku myy vain laadukkaita ja hyväksi havaittuja renkaita ja vanteita. Meiltä löydät sopivat renkaat ja vanteet henkilö- ja pakettiautojen lisäksi myös moottoripyöriin, mopoihin, mopoautoihin ja mönkijöihin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sopivan renkaan valitsemisessa, oli kyseessä sitten kesärenkaat tai talvirenkaat.

RengasCenterin valikoima koostuu Euroopan suosituimmista rengasmerkeistä. Turvalliset auton renkaat auttavat pitämään auton tiellä kelistä riippumatta. Renkaiden säännöllinen tarkistus parantaa sekä ajoturvallisuutta että ajokokemusta. Valitse autollesi meidän avullamme kauteen sopivat renkaat ja nauti turvallisesta matkasta.

Renkaiden vaihtoajat

Talvirengasvalikoimasta löydät sekä kitka- että nastarenkaat. Talvirenkaat on vaihdettava joulukuun ensimmäiseen päivään mennessä. Nastarenkaita saa käyttää marraskuusta maaliskuun loppuun (ja vähintään helmikuun loppuun asti). Poikkeuksellisen talvisissa olosuhteissa nastarenkaat voi ottaa käyttöön varhennetusti. Talvirenkaiden vaihdossa onkin tärkeää huomioida sääolosuhteet, erityisesti yöpakkaset voivat olla yllättäviä.

Kitkarenkaat eli nastattomat talvirenkaat saa ottaa käyttöön jo kuukautta aikaisemmin. Kitkarenkaiden käyttöä ei ole rajoitettu lain puitteissa, mutta niiden ominaisuudet eivät kuitenkaan vastaa kesärenkaita, joten on aina turvallisempaa ja edullisempaa käyttää kesäkeleihin suunniteltuja renkaita.

Edulliset rengastarjoukset löydät tästä