Kesärengas Turku

Kesärenkaat Turku – RengasCenteristä tavoitat ammattitaitoisen henkilökunnan, joka auttaa löytämään parhaiten tarpeisiisi sopivan ratkaisun. RengasCenterin valikoimista löydät alan tunnetut kesärenkaat esim. Dunlopin, Goodyearin ja Yokohaman mallistosta löytyy valinnanvaraa. Rengasliikkeestämme saat juuri sinun budjetille sopivan, laadukkaan rengasmallin. Myös kattavaa vannevalikoimaamme ja renkaiden vaihtopalvelua kannattaa hyödyntää rengasostoksille tullessasi.

Ehjät ja laadukkaat kesärenkaat ovat fiksu tapa pitää auton turvallisuus, polttoaineen kulutus ja ajomukavuus kunnossa. Keliolosuhteet kannattaa huomioida kesärenkaiden vaihtoa mietittäessä. Etenkin sadekelit vaativat hyvää kulutuspintaa, jotta vesiliirron mahdollisuus minimoidaan. Kesärenkaat Turku – nyt löydät ne edullisesti RengasCenteristä!

Milloin kesärenkaat kannattaa uusia?

Mikä on riittävä urasyvyys? Kesärenkaat ovat ajoturvallisuudeltaan kelvolliset, kun urasyvyys on vähintään 4 mm. Siinä vaiheessa kun urat kuluvat 3-4 mm syvyyteen tai jopa alle, on jo viisas aika vaihdattaa alle uudet renkaat. Uusissa kesärenkaissa urasyvyyttä on sen 8 mm verran, mutta jo 4 mm kuluneet kesärenkaat saavuttavat 75 km/h tuntinopeudessa vain hieman alle 60 % kosketuspinnan tiehen (vesipatjan ollessa 3 mm). Loppuunajetulla, eli 1,6 mm kesärenkailla, samoissa olosuhteissa, kosketuspintaa tiehen on enää vain 16 %. Tällöin vesiliirron vaara on jo erityisen suuri. Lain mukaan kesärenkaiden pääurien minimisyvyys on 1,6 mm (vältyt sakoilta), mutta turvalliset ne eivät enää ole ajaa. Turun RengasCenter suosittelee uusien kesärenkaiden hankintaa hyvissä ajoin, siten huomioit oman ja muiden tiellä liikkujien turvallisuuden.

Muista tarkistaa kesärenkaiden rengaspaineet säännöllisesti!

Jos olet itse vaihdattamassa kesärenkaat alle, kannattaa lopuksi tarkistaa myös rengaspaineet. Sopivat rengaspaineet löydät merkittynä auton ohjekirjaan tai muusta tarramerkinnästä autossa (esim. ovipilarissa). Tarkista myös vararenkaan rengaspaine. Rengaspaineet kannattaa tarkistaa muutaman kerran kesäkaudella, siten ne pysyvät hyvässä kunnossa ja ajaminen on mukavampaa.

Hiljaisesti ajellen

Matkantekoa ikävöittää harmittava rengasmelu. Renkaan hiljaisuuteen vaikuttavat eniten renkaan kuviointi ja käytetty kumiseos. Mitä pehmeämpi rengas, sitä hiljaisempi käynti. Toisaalta pehmeä rengas saattaa viedä hitusen verran enemmän polttoainetta ja kulua nopeammin. Kun kuviointi ja kumiseos ovat kuitenkin suunniteltu kohdilleen, saavutetaan optimaalisen hyvä rengas käyttöön. Laadukkaiden merkkien kesärenkaat pitävät pintansa pitkään. Myös oikeanlainen rengaspaine hiljentää rengasmelua. Joskus myös kulunut ja urainen tienpinta aiheuttaa ohjaamoon taustamelua, kokeile tällöin ajaa hieman urien reunoilla. Löydä parhaimmat kesärenkaat – Turun RengasCenter palvelee asiantuntevasti!

Polttoainetta säästellen ja ympäristöä huomioiden

Kun kesärenkaat ovat laadukkaat säästävät ne myös polttoainetta. Hyvä kumiseos, niin pehmeä kuin kovakin, yhdessä hyvin suunnitellun kuvioinnin kanssa, vähentää vierintävastusta ja pitää siten polttoaineen kulutuksenkin hallinnassa. Rengasvalmistajat huomioivat myös ympäristöä kehittämällä mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Esimerkiksi Yokohaman BluEarth-mallistosta löytyy renkaita, joiden valmistuksessa käytetään appelsiiniöljyä. Kesärenkaat Turku – lisätietoa hyvistä ja edullisista renkaista löydät RengasCenteristä!

Kesärenkaat Turku – löydä edullisesti kattavasta rengas­valikoimastamme!

Tutustu alta saatavilla oleviin tuotteisiimme. Saat rengasliikkeestämme edulliset kesärenkaat vaihdettuna alle. Kesärenkaiden vaihdattaminen vannetöineen käy toimestamme nopeasti. Meiltä löydät halvat kesärenkaat vanteineen kaikkineen. Kun etsinnässä on kesärenkaat alueella Turku, Kaarina ja muut lähikunnat, kannattaa olla yhteydessä. Kysy tarjous tai tule käymään liikkeessämme Pansiontiellä.

CONTINENTAL ContiPremiumContact5

ContiPremiumContact5 on täydellinen kesärengas katumaastureihin. Loistava pito ja optimaalinen käsiteltävyys kaikissa ajotilanteissa yhdistettynä lyhyihin jarrutusmatkoihin kuivilla sekä märillä pinnoilla luo turvaa ja ajomukavuutta. Parannettu vierintävastus aikaisempiin malleihin verrattain.

CONTINENTAL ContiVanContact100

ContiVancontact100 on paketti- ja jakeluautoihin tarkoitettu rengas. Parantunut kulutuskestävyys sekä hyvä kilometritulos takaavat taloudellisen ajon. ContiVanContact100 on turvallinen myös painavilla kuormilla.

CONTINENTAL ContiVanContact200

Paketti- ja jakeluautoihin tarkoitettu rengas on ominaisuuksiltaan paranneltu vierintävastukseltaan ja takaa näin ollen taloudellisemman ajon. Renkaat ovat turvalliset lyhyiden jarrutusmatkojensa ansiosta kaikissa olosuhteissa ja suurillakin kuormilla.

CONTINENTAL CrossContact

ContiCrossContact on erinomainen valinta SUV- ja maastoautoihin. Lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla yhdistettynä erinomaisiin käsitteliominaisuuksiin takaa turvallisen ajon. Rengas on suunniteltu toimimaan myös kevyissä maasto-olosuhteissa ja näin ollen pito sekä kulumiskystävyys ovat erinomaisia.

CONTINENTAL PremiumContact5 SUV

ContiPremiumContact5 SUV on täydellinen kesärengas maastoautoihin sekä kaupunkimaastureihin. Loistava pito ja optimaalinen käsiteltävyys kaikissa ajotilanteissa yhdistettynä lyhyihin jarrutusmatkoihin kuivilla sekä märillä pinnoilla luo turvaa ja ajomukavuutta. Parannettu vierintävastus aikaisempiin malleihin verrattain.

CONTINENTAL PremiumContact6

Continental PremiumContact 6 on kehitetty toimimaan kaikissa autoissa loistavasta ajomukavuudesta tinkimättä. Märkäpito sekä kilometritulos on parantunut merkittävästi uuden Safety Silica – kumiseoksen myötä. Uusi epäsymmetrinen ura-rakenne renkaan keskialueella kasvattaa kulutuspinnan jäykkyyttä parantaen pitoa ja käsiteltävyyttä.

CONTINENTAL PremiumContact6 SUV

Continental PremiumContact 6 on kehitetty toimimaan kaikissa autoissa loistavasta ajomukavuudesta tinkimättä. Märkäpito sekä kilometritulos on parantunut merkittävästi uuden Safety Silica – kumiseoksen myötä. Uusi epäsymmetrinen ura-rakenne renkaan keskialueella kasvattaa kulutuspinnan jäykkyyttä parantaen pitoa ja käsiteltävyyttä.

CONTINENTAL SportContact 6

Continental SportContact 6 on huippuunsa viritetty kesärengas vaativimmille kuskeille. Black Chili -kumisekoite mahdollistaa erinomaisen pidon jokaiseen suuntaan ja Force Vectoring kuviopala on kehitetty nopeampaan reagointiin. SportContact 6 -renkailla saavutat loistavan ohjaustuntuman pienimmissäkin ohjausliikkeissä. Renkaiden Aralon 350 -teknologia on kehitetty parhaaseen ajovakauteen vahvemman ja joustavamman hybrid-vyöhykerakenteen ansiosta.

CONTINENTAL SportContact 6 SUV

Continental SportContact 6 on huippuunsa viritetty kesärengas vaativimmille kuskeille. Black Chili -kumisekoite mahdollistaa erinomaisen pidon jokaiseen suuntaan ja Force Vectoring kuviopala on kehitetty nopeampaan reagointiin. SportContact 6 -renkailla saavutat loistavan ohjaustuntuman pienimmissäkin ohjausliikkeissä. Renkaiden Aralon 350 -teknologia on kehitetty parhaaseen ajovakauteen vahvemman ja joustavamman hybrid-vyöhykerakenteen ansiosta.

GOODYEAR Cargo Marathon

Paketti- ja jakeluautoihin suunniteltujen Cargo Marathon -renkaiden neliripainen kulutuspintakuvio jakaa kuorman tasaisesti parantaen vetokykyä ja käsiteltävyyttä.

Kulutuspinnan leveät urat poistavat veden nopeasti ja ehkäisevät vesiliirtoa. Semisilica kulutuspintaseos on optimoitu hyvää märkäpitoa varten. Kulutuspinnan palaleikkaukset auttavat pidon säylyttämisessä liukkailla pinnoilla.

Cargo Marathon -renkaiden kulutuspinta on suunniteltu vähentämään meluhuippuja, jotta pystyt nauttimaan ajosta.

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 3

Uusi vahvistettu rakennetekniikka mahdollistaa vahvemman kevyen rakenteen, joka parantaa käsittely- ja kaarreajo-ominaisuuksia sekä kulutuspintaa ja polttoainetehokkuutta.

Eagle F1 Asymmetric 3 -renkaassa käytetty uusi Grip Booster -yhdiste on valmistettu liimahartsista, joka tehostaa pintaan tarttumista. Tämä parantaa pitoa jarrutuksessa ja käsittelyssä sekä märällä että kuivalla tiellä. Active Breaking -teknologian ansiosta jarrutuksen kosketuspinta ja pito ovat hyvää luokkaa. Parempi maakosketus lyhentää merkittävästi jarrutusmatkaa kaikissa olosuhteissa.

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Nauti tehokkaasta ajosta renkailla, jotka on suunniteltu kestämään katumaasturin kuormitus. Active CornerGrip -tekniikka ja edistyksellinen racing-seos auttavat maksimoimaan pidon ja ajotuntuman. Epäsymmetriseen kulutuspintaan on suunniteltu myös avoin vyöhyke, joka poistaa vettä renkaan ja tien välistä ehkäisten vesiliirtoa.

Active CornerGrip -tekniikka parantaa ohjautuvuutta myös kaarteissa. Paine jakautuu tasaisesti, kun kaarteeseen tullaan suurella nopeudella. Tämä maksimoi ajotuntuman silloin, kun sitä tarvitaan eniten.

Eagle Asymmetric 3 SUV -renkaan pintakuviointi on suunniteltu vähentämään melua, joka tekee ajamisesta mielyttävää.

“Vahva ensiesitysuudelta,  erittäinvakaalta,  Asymmetric 3:lta.”
Auto motor und sport (DE), julkaistu: #7/2016 (Saksa)

GOODYEAR EfficientGrip Cargo

Goodyearin uusi rengasinnovaatio paketti- ja jakeluautoihin.

EfficientGrip Cargo kestää jopa 10 000 ajokilometriä pidempään, säästää polttoainekuluissa ja lyhentää jarrutusmatkaa märällä tiellä. Uuden materiaalitekniikan ansiosta kulutuskestävyyttä sekä kilometritulosta on pystytty parantamaan.

Leveämpi kulutuspintakuviointi ja ohuet säteittäiset urat johtavat parempaan märkäpitoon ja rengasmelun vähenemiseen. Viileämpi pehmikekerros yhdistettynä optimaaliseen rakenteeseen tuottaa vähemmän lämpöä ja pienentää vierintävastusta.

GOODYEAR Efficientgrip Compact

Uudet materiaalit ja rakenne vähentävät renkaan kokonaispainoa 5 %*, mikä parantaa vierintävastusta ja näin ollen hiilidioksidipäästöjä. Optimaalinen pintapaineen jakautuminen takaa renkaan tasaisen kulumisen ja siten pidentää renkaan käyttöikää.

Uudessa kulutuspintakuviossa on kaksi leveää uraa sekä pitkät ja tiheät vesikalvoa läpäisevät palaleikkaukset, jotka parantavat pitoa märillä teillä. Entistä pyöreämpi rungon muoto estää kosketusalueen etureunalle kertyvän vesipatjan muodostumisen, joka torjuu tehokkaasti vesiliirron riskiä.

GOODYEAR EfficientGrip Performance

Goodyear EfficientGrip Performance -kesärengas tarjoaa A-luokan pitoa (EU-standardien mukainen luokitus) ja entistä lyhyemmät jarrutusmatkat märällä.

WearControl-teknologia takaa optimaalisen tasapainon märkäpidon ja kevyen vierintävastuksen renkaan koko käyttöiän ajan.

FuelSaving-teknologiaan perustuva uusi pohjaseos vähentää renkaan energiahäviötä. Vierintävastus on keventynyt 18 prosenttia , mikä merkitsee parannettua polttoainetehokkuutta ja entistä edullisempia ajokustannuksia.

Goodyear EfficientGrip Performance -rengas hyödyntää myös ActiveBraking-teknologiaa, joka lisää renkaan ja tienpinnan välistä pitoa lyhentäen jarrutusmatkoja – jopa kaksi metriä (8 %) märillä teillä ja 3 % kuivilla teillä.

Goodyear EfficientGrip Performance on useamman vuoden testimenestyjä Ruotissa sekä Suomessa.

GOODYEAR EfficientGrip SUV

Vähennä tankkauskertoja ja pienennä CO2 -päästöjä EfficientGrip SUV -renkaiden avulla. Goodyearin FuelSaving-tekniikka yhdistää kevyen rakenteen edistyksellisiin materiaaleihin, jotka keventävät renkaan vierintävastusta. Tuloksena on entistä tehokkaammin rullaava ja vaivattoman käsiteltävyyden mahdollistava rengas, joka jättää aiempaa pienemmän jäljen lompakkoosi ja ympäristöön.

Kulutuspintaseoksen hartsiyhdisteet parantavat märkäpitoa. Pintakuvioinnissa on kolmiulotteinen olkalamellointi, joka parantaa jarrutuspitoa kuivilla teillä.

EfficientGrip SUV -renkailla ajat pitempään. Kulutuspinnan täyssilica-seoksen ansiosta ne kestävät pitempään ja säästävät rahaa.

NOKIAN RENKAAT Hakka Black 2

Uusi Nokian Hakka Black 2 –kesärengashallitsee nautinnollisen tasapainoisesti pohjoisen kesän ankarat vaatimukset.

Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä, nopeissa kaistanvaihdoissa. Nokian renkaiden kehittämä Dynamic Grip -konsepti pitää huolen, että nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunnitellun renkaan kosketuspinta tiehen säilyy täsmällisenä ja tarkkana niin sateen liukastamalla asvaltilla kuin vauhdikkaassa kaarreajossa.

Nopeaan ajoon suunniteltu Nokian Hakka Black 2 edustaa UHP-kategoriaa, henkilöauton renkaiden kovinta kastia. Sen laajaan kokovalikoimaan kuuluu 40 tuotetta 17-tuumaisesta 21-tuumaiseen, nopeusluokissa V ( 240 km/h), W ( 270 km/h ) ja Y ( 300 km/h).

NOKIAN RENKAAT Hakka Black 2 SUV

Isompiin katumaastureihin suunnatun Nokian Hakka Black 2 SUV:n vakaa ja helppo ajotuntuma miellyttää suorituskykyisen SUV:n omistajaa. Eteneminen on tehokasta ja luonnollisen sujuvaa olipa kyse kaupungin katuvilinästä tai maaseudun kumpuilevasta soratiestä. Jämäkkä rakenne ja Aramid-vahvennetut sivupinnat tuovat kaivattua kestävyyttä torjumalla matkantekoa kampittavat iskut ja viillot.

Tehokasta voimaa huokuvan Nokian Hakka Black SUV:n 29 tuotteen kokovalikoima kattaa tuumakoot 17-22. Useimmat koot ovat XL-merkittyjä, eli niiden kantavuus on korkein mahdollinen.

Uutuustuotteet ovat rengasliikkeissä kuluttajien saatavilla keväällä 2018.

NOKIAN RENKAAT Hakka Blue 2

Kesärengas tehokkaisiin keskikoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin

Uusi kesärengas, joka liikkuu hallitusti sateen liukastamalla tiellä. Hakka Blue 2:n Dry Touch 2 –lamellit imaisevat veden renkaan ja ajoalustan välistä ohjaten sen rivan keskiosan uraa pitkin leveisiin pääuriin. Se pysähtyy napakasti ja torjuu vaivattomasti vesiliirtoa. Tarkka tuntuma tiehen tekee ajamisesta helppoa, loogista ja nautittavaa.

Nokian Hakka Blue Hybrid -kumisekoitus mahdollistaa renkaan pienemmän lämmönkehityksen sekä alhaisen vierintävastuksen. Näin ollen se parantaa märkäpitoa ja tuo polttoainesäästöä.

Vahva High Tensile Steel -teräsvyörakenne mahdollistaa kevyen mutta lujan rakenteen, joka tuntuu tarkkana käsiteltävyytenä myös kovemmissa nopeuksissa väistöissä ja kaistanvaihdoissa.

Moninkertainen testivoittaja vuoden 2017 -kesärengasvertailuissa.

NOKIAN RENKAAT Hakka Blue 2 SUV

Uusi Nokian Hakka Blue 2 SUV – kesärengas on turvallinen ja luotettava valinta katumaastureihin ja crossover -malleihin. Renkaan tärkein ominaisuus on erinomainen märkäpito, jonka ansiosta ajaminen myös sadekelillä on helppoa ja mukavaa. Dry Touch 2 –lamellit keräävät tehokkaasti vettä renkaan ja tien välistä. Muotoilu takaa, että märkäpito pysyy hyvänä myös renkaan kuluessa.

Hakka Blue 2 SUV -renkaan lujatekoinen rakenne yhdistettynä erikoisvahvaan Aramid -sivupintaan varmistaa, että rengas kestää matkanteossa sattuvia iskuja ja viiltoja.

NOKIAN RENKAAT Hakka C2

Hallittua vakautta ja kestävyyttä

Nokian Renkaiden Hakka C2 tuo hallittua vakautta ja kestävyyttä monipuoliseen paketti- ja jakeluautokäyttöön.

Nokian Hakka C2 -pakettiautonrengas kantaa turvallisesti ja kevyesti raskaammatkin kuormat. Vaativaan ammattiajoon räätälöity viillonkestävä Aqua Grip C -kulutuspintasekoitus ja teräsvyöpaketti parantavat renkaan kestävyyttä, turvallisuutta ja ajomukavuutta. Alhainen vierintävastus tuo säästöä polttoainekuluissa.

NOKIAN RENKAAT Hakka Green 2

Uusi kesärengas, joka tarjoaa pohjoisen teille ainutlaatuisen kestävää turvallisuutta.

Nokian Hakka Green 2 etenee tasapainoisesti sadekelillä, minimoi polttoaineenkulutuksen ja lisää nautinnollisia ajokilometrejä.

Silent Sidewall Technology lisää ajomukavuutta katkaisemalla ajoalustasta kulutuspinnan kautta välittyvän äänen ja värähtelyn.

Sisäolkapään kuviopalojen kulmien kaareva, hyppyrimäinen muotoilu ohjaa ja kiihdyttää veden virtausta pitkittäisurista poikittaisuriin.

Hakka Green 2:ssa käytettävä Intelligent Green Silica -kumisekoitus on ympäristöystävällinen mänty- ja rypsiöljy sekä mm. kaivosrenkaissa käytetyn pienipartikkelisen noen yhdistelmä. Se sopeutuu tien, lämpötilan sekä ajokäytöksen mukaan luoden kestävän kulutuspintaseoksen karkeillekin teille.

NOKIAN RENKAAT Nordman S SUV

Kestävyyttä ja mukavuutta monipuoliseen ajoon

Nokian Nordman S SUV -kesärengas on kestävä ja mukava vaihtoehto turvallisia ajokilometrejä etsivälle katumaasturikuljettajalle. Tehokasta ja vakaata etenemistä tukee uusi kulutuspintasekoitus sekä renkaan vahva rakenne. Pintakuvion erilainen sisä- ja ulko-olkapää tehostavat vesiliirron torjuntaa.

NOKIAN RENKAAT Nordman SC

Kestävyyttä ja ajomukavuutta

Kestävyydeltään ja ajomukavuudeltaan luokkansa kärjessä. Nokian Nordman SC -pakettiautonrenkaan moderni pintamalli ja vahva rakenne varmistavat enemmän turvallisia kilometrejä sekä miellyttävän hiljaisen ajoäänen. Käyttömukavuutta kasvattaa kulumisvaroitin (DSI), joka ilmaisee uransyvyyden.

NOKIAN RENKAAT Nordman SZ

Vakaa ja kestävä vauhdikkaassa ajossa

Urheilullisen Nokian Nordman SZ -kesärenkaan räätälöidyt pintamalli- ja rakenneratkaisut varmistavat hyvän ajotuntuman vaihtelevissa tie- ja sääoloissa. Tyylikkään W-nopeusluokan (270 km/h) pintamallin ohjaustuntuma on täsmällinen ja tarkka kovemmillakin ajonopeuksilla. V-nopeusluokan (240 km/h) vaihtoehto tarjoaa vakaata ja miellyttävää ajoa myös huonokuntoisemmilla teillä. Voimakas uritus poistaa vettä renkaan kosketuspinnalta, mikä ehkäisee tehokkaasti vesiliirtoa.

NORDEXX Comfort1

Budjettiystävällinen kesärengas sekä märille kuin kuivillekin teille. Hiljainen ja helpposti käsiteltävä rangas luo ajoon mukavuudentuntua, kun taas leveä ja vahva olkapään rakenne lisää renkaan kulutuskestävyyttä. Optimaalinen pieniin ja keskikokoisiin henkilöautoihin.

NORDEXX Fastmove3

Fastmove3 on pienille ja keskikokoisille henkilöautoille suunniteltu kesärengas, jonka rakenne tarjoaa kuljettajalle mielekkäät hallintaominaisuudet sekä tiekontaktin. Pintarakenne ehkäisee vesiliirron riskiä ja tuo pitoa märillekin kesäteille. Kumiseos on valmistettu EU-standardien ja suosituksen mukaisesti, ja näin ollen rengas on turvallinen pohjoisiin olosuhteisiin.

NORDEXX FastMove4

Laadukkaat ja edulliset Nordexx FastMove4-kesärenkaat tarjoavat turvallisen vaihtoehdon hintatietoisille asiakkaille. Fastmove4-renkaat ovat hiljaiset ja niiden käsiteltävyys on hyvä märälläkin asfaltilla.

Laaja kokovalikoima 15- tuumaisista aina 19-tuumaisiin.

NORDEXX NC1000

Paketti- ja jakeluautoihin suunniteltu Nordexx NC1000 -kesärengas on kulutusta kestävä ja tarjoaa vastinetta rahalle. Renkaan vahva olkapäärakenne mahdollistaa pitkän käyttöiän ja hyvän iskulujuuden kaikissa olosuhteissa.

Pintakuviointi ehkäisee tehokkaasti vesiliirron vaaraa ja pito-ominaisuudet säilyvät hyvin vaihtelevissa sääoloissa.

Saatavilla 14″-16″ henkilöautoihin.

NORDEXX NS3000

Nordexx NS3000 on budettiystävällinen kesärengas pieniin ja keskikokoisiin henkilöautoihin. Kokovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös pieniin henkilöauton peräkärryihin.

NS3000 renkaalla on edullisen hintaluokan tuotteeksi hyvä märkäpito ja hiljainen ajettavuus (70-71 dB). Renkaan pintarakenne on suunniteltu kulumaan tasaisesti ja näin ollen se on pitkäikäinen. Kumiseos mahdollistaa turvallisen ajon lyhyiden jarrutusmatkojen, sekä hyvän pidon ansiosta.

NORDEXX NS5000

Nordexxin NS5000:n on kehitetty uuden sukupolven kulutuspinta, joka optimoi renkaan suorituskykyä. Yksisuuntainen pintamuotoilu mahdollistaa vakaan ja hiljaisen ajon sekä hyvät käsiteltävyysominaisuudet jopa suurissa ajonopeuksissa. Pito on hyvä sekä märällä että kuivalla asfaltilla. Saatavilla keskikokoisiin henkilöautoihin.

NORDEXX NS9000

Nordexx NS9000 on UPH-luokan (Ultra High Performance) rengas keskikokoisiin ja suuriin henkilöautoihin.

NS9000 renkaalla on edullisen hintaluokan tuotteeksi poikkeuksellisen hyvä märkäpito (merkintä B) ja hiljainen ajettavuus (70-72 dB). Renkaan vahva olkapäärakenne lisää turvallisuutta ja pitoa, sekä tuo vakautta ajoon kaikissa olosuhteissa.

Myös vierintävastusta on paranneltu aikaisemmista versioista, joten polttoainekustannukset sekä päästöt on saatu laskemaan merkittävästi.

Saatavilla tuumakoot 16″-19″.

NORDEXX Trac1VAN

Nordexx Trac1VAN -kesärengas on jakelu- ja pakettiautoihin suunniteltu kesärengas. Verrattain hiljaisessa ja budjettiystävällisessä renkaassa on hyvät pito-ominaisuudet niin kuivilla, kuin märilläkin kesäteillä.

NORDEXX Trac65VAN

Hintatietoisille kuluttajille suunnattu, laadukas Nordexx Track65VAN C-rengas paketti- ja jakeluautoihin.
Kesäteille suunniteltu Trac65VAN on hiljainen ja ajo-ominaisuuksiltaan mukava ajettava. Hyvä märkäpito kuivien teiden ominaisuuksien lisksi.

YOKOHAMA Advan Sport V105

Yokohaman Ultra High Performance rengas. Erittäin miellyttävä ja vakaa-ajettava. Tuotettu Yokohaman BluEarth -teknologialla, joka takaa vanhaa mallia paremman vierinvastuksen, paremmat pito-ominaisuudet ja alhaisemman melutason. Tuote on Yokohaman kesärenkaiden lippulaiva ja kesän 2013 Euroopan autolehtien sporttirengastestien testivoittaja. Erinomainen tuote ajajille, joille kelpaa vain paras. Yokohama Advan Sport V105 renkaat löydät lähimmästä RengasCenter -liikkeestäsi.

”Yokohaman autourheilutietämys on helppo nähdä uudessa Advan Sport V105 renkaassa. Se on käsittelytestien voittaja, voittaen käsittelykokeen märällä, tullen toiseksi kuivalla ja todistaen samalla, että sinun ei tarvitse tinkiä märkäpidosta saavuttaaksesi mukavan kuivalla ajo kokemuksen. Auto tuntui tarrautuvan tiehen molemmissa keleissä” – Auto Express 2013

Yokohama V105 sai Autobildin Sportscarin 4/2016 numeron testissä erityisesti märkäpidostaan kehuja. Lisäksi täsmällinen ohjattavuus ja lyhyt jarrutusmatka saivat erityismaininnan.

YOKOHAMA BluEarth AE01

Yokohaman appelsiiniöljyllä valmistettu ekologinen rengas. Omaa hyvät EU-Label arvot ja on turvallinen ja hiljainen valinta Suomen kesäkeleille muita Premium merkkejä edullisemmalla hintatasolla.

Auto Bildin kesärengastestissä 4/2015, Yokohama BluEarth AE01 pääsi 56 renkaan joukosta märän pinnan ja kuivan pinnan jarruskokeiden perusteella parhaaseen 18 renkaan ryhmään. Parhaan ryhmän renkaista testattiin myös renkaiden muut ominaisuudet. BluEarth AE01 malli loisti erityisesti vierinvastuskokeessa, ollen top 3 joukossa, jättäen taakseen merkkejä kuten Michelin ja Continental. Renkaan turvallisuusominaisuudet kuivalla pinnalla, hyvät vesiliirto-ominaisuudet suoralla, kokonaistaloudellisuus ja alhainen melutaso, saivat myös kehuja testissä.

YOKOHAMA BluEarth AE50

Yokohaman uutuus BluEarth-sarjaan. Tuote tarjoaa erinomaista märkäpitoa, hiljaista ajoa ja erittäin hyvän EU-label energia-arvon. Näin saat erityisen mukavan ja hiljaisen renkaan autoosi ja samalla säästät polttoainetta.

BluEarth AE50 oli mukana Autobild 5/2016 kesärengastestissä, jossa testattiin Premium renkaita 205/55R16 koossa. Testissä oli Yokohaman, Michelinin, Continentalin, Goodyearin ja Nokian lisäksi myös n. 10 muuta merkkiä.  Yokohaman renkaat todettiin testissä; Premium renkaiden hiljaisimmaksi tuotteeksi, parhaan kilometrituloksen tuottavaksi renkaaksi ja parhaan hinta/ajomäärä suhteen tuotteeksi.

“BluEarth-A(E50) on ryhmän kevyimmin vierivä rengas: kukkaro kiittää”  Tuulilasi 3/2017

Kokojen puolesta BluEarth AE50 sijoittuu ns. keskikastiin. Kun BluEarth AE01 on suunniteltu pieniin perheautoihin ja ns. peruskokoluokan autoihin, tulee AE50 mallin rengaskoot keskittymään kokoihin, jotka soveltuvat suurempiin perheautoihin ja ns. Premium-luokan autoihin.

Yokohama BluEarth renkaiden valmistuksessa käytetään appelsiiniöljyä.

YOKOHAMA BluEarth RV02

Yokohaman uutuuskesärengas RV02 on suunniteltu SUV- ja tila-autoihin. Vakaa ajotuntuma, hyvä ohjattavuus, hiljainen matkanteko sekä polttoainekuluja säästävä pintarakenne tekevät ajosta mielyttävää ja turvallista. Tasaisesti jakautuva paine tienpintaan ehkäisee renkaan epätasaista kulumista ja näin ollen pidentää niiden käyttöikää merkittävästi.

YOKOHAMA BluEarth-Es ES32

BluEarth-Es ES32 tarjoaa kuljettajalle tasapainoisen ajokokemuksen ydinominaisuuksiensa ansiosta. Loistava märkäpito, kulutuskestävyys sekä polttoainetehokkuus yhdistettynä hiljaiseen ajoon takaavat turvallisen ja mielyttävän käytön.

Kokoluokitukseltaan Smart- sekä porrasperäautoihin sopiva BluEarth-Es ES32 hyödyntää appelsiiniöljy-teknologiaa, joka lisää renkaan joustavuusominaisuuksia ja näin ollen parantaa tiekontaktia sekä kulutuskestävyyttä.

YOKOHAMA BluEarth-Van RY55

Yokohama BluEarth-Van RY55 on Yokohaman uutuustuote paketti- ja jakeluautoille. Parannetut märkäpito- ja kestävyysominaisuudet mahdollistavat turvallisen ja pitkän käyttöiän. Renkaan pintakuviointi optimoi vesiliirron estoa sekä parantaa ohjattavuutta. Kevyen vierentävastauksen ansiosta polttoainetehokkuus on parantunut jopa 50% edeltäjäänsä verrattuna.

Saatavilla RengasCenter-liikkeistä keväällä 2018!

YOKOHAMA Geolander SUV G055 BluEart

Yokohaman vuoden 2013 uutuus SUV-autoihin. Tuote on valmistettu BluEarth konseptilla. Rengas on tuotettu appelsiiniöjyllä, joten se säästää ympäristöä ja luontoa. Rengas on hiljainen ja kevyesti rullaava nykyaikainen SUV-rengas maastureihin ja citymaastureihin.

AUTOREVIEW 2013 -testissä, rengas sijoittui Premium renkaiden vertailussa kolmanneksi häviten vain 0,05 pisteellä voittajalle! Erityisesti tuote pärjäsi ominaisuuksissa: hyvä pito, matala vierinvastus, ajomukavuus, matala äänitaso. Tuotteella oli myös testin jaettu ensimmäinen sija urasyvyydessä, joten renkaan ostaja saa vastinetta rahoilleen.