Rengasliike Turku

Laadukkaat renkaat ja rengaspalvelut löydät RengasCenteriltä

RengasCenter Turku on palveleva rengasliike, joka sijaitsee Turussa Pansiontiellä. Kattavasta valikoimastamme löytyy renkaat ja vanteet myös vaativamman autoilijan makuun. RengasCenterillä sinua palvelee aina alan asiantuntija!

Renkaat ja vanteet

RengasCenter Turku tarjoaa monipuoliset rengaspalvelut. Meiltä löydät kesä- ja talvirenkaat turvalliseen ja luotettavaan ajoon. Edustamme laadukkaita ja suosittuja rengas- ja vannemerkkejä, kuten

  • GoodYear
  • Michelin
  • Hankook
  • Kumho
  • Nokia

RengasCenter tarjoaa suuren valikoiman erilaisia alumiinivanteita, kaikkien autoilijoiden makuun.

Renkaiden vaihto ja rengashotelli

Vaihdamme renkaat nopeasti ja huolellisesti. Renkaiden vaihtoon kuuluu aina myös renkaiden ilmanpaineiden tarkistus veloituksetta. Teemme renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt henkilö- ja pakettiautojen lisäksi moottoripyöriin, mopoihin, mopoautoihin ja mönkijöihin.

Kun kesä- tai talvirenkaiden vaihdon aika koittaa, voit jättää kätevästi toiset renkaat säilöön rengashotelliimme. Rengashotellin palveluihin kuuluu ihanteellisten renkaiden säilytysolosuhteiden lisäksi mm. renkaiden pesu. Lue lisää rengashotellista.

Vaihdata renkaat drive-in-palvelussamme!

Voit tulla renkaiden vaihtoon myös drive-in-palveluumme, jossa palvelemme asiakkaita saapumisjärjestyksessä.

Rengasliike palvelee

RengasCenter Turku on avoinna pääasiassa arkisin, mutta renkaiden vaihdon sesonkiaikoina rengasliikkeellämme on laajennetut aukioloajat.